Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Partneritet për Ekselencën e Arsimit Global

Albanian_Instagram-post_1-UNI-Social-Media_March-2023 (1)
Lajme

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Partneritet për Ekselencën e Arsimit Global

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-UniversumInternational College së fundmi kanë krijuar një partneritet strategjik për të avancuar përsosmërinë e arsimit global. Ky bashkëpunim synon t’u ofrojë studentëve mundësi të zgjeruara arsimore, të nxisë shkëmbimin kulturor dhe të promovojë kërkimin dhe inovacionin akademik.

Ky partneriteti midis Universitetit Shtetëror të Arizonës dhe Uni-Universum International College është një bashkëpunim premtues që synon të promovojë përsosmërinë e arsimit global. Nëpërmjet mobilitetit të studentëve, iniciativave të përbashkëta kërkimore dhe inovative, shkëmbimit kulturor dhe mundësive të zhvillimit të karrierës, ky partneritet synon të krijojë një mjedis mësimor të gjallë dhe gjithëpërfshirës që i përgatit studentët për sukses në botën e globalizuar.

ASU dhe Uni-Universum International College janë të gatshëm të krijojnë një partneritet të fortë dhe të qëndrueshëm nga i cili do të përfitojnë studentët, fakultetet dhe komunitetet e tyre për vitet në vijim.

Për më shumë informata rreth nesh kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum facebook & instagram.