Akreditimi dhe antaresimi

Akreditimi dhe Anëtarësimi

Akreditimi dhe Anëtarësimi

Universum International College është akredituar nga Agjencia e Kosovës për Akreditim – AKA për herë të parë nëvitin 2009 dhe është riakredituar në vitin 2022 për një periudhë 5 vjeçare, për studimet Bachelor dhe Master. Gjithashtu, Universum International College është i licencuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës. Për më shumë shih raportet e akreditimit.

Anëtarësimet

UNI is powered by Arizona State University. This partnership will
provide students with world-class education.

The Cintana Alliance is a global network of forward-looking universities that are working together to bring the best of higher education to every one of their students by providing resources directcly from Arizona State University

The Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) provides the general quality framework for European and international cooperation activities a higher education institution may carry out within Erasmus+.

EAIE provides a platform for learning, networking and knowledge exchange for students.

Global College Network is an educational institution with the goal to help provide opportunities for students and staff to get the global experience that will help them achieve their life goals.

Anglia Examination is a global family of English exam centers and specialist language schools that offer English proficiency tests.

The Women’s Empowerment Principles (WEPs) are a set of Principles offering guidance to business on how to advance gender equality and women’s empowerment in the workplace, marketplace and community.

EAIR is a unique international association for higher education researchers, practitioners, students, managers and policy-makers.

Eduniversal is a global ranking and rating agency specializing in higher education. It provides an in-depth view on global academic expertise to all stakeholders of higher education with the goal of actively supporting international exchanges.

The Institut des Hautes Etudes Scientifiques (IHES) aim is to enable and encourage theoretical scientific research in the following fields: Mathematics, Theoretical Physics, Methodology of Human Sciences and any other related theoretical discipline

Businet is a network of international higher education institutes provides an environment that encourages the sharing of good practice and encourages co-operation between like-minded organisations.

Rankimet

Një ndër 1000 kolegjet më të mira në botë!

Universum International College është vlerësuar ndër 1000 Kolegjet më të mira në botë nga Agjencia Franceze Eduniversal. Kjo e bën Universum International College të hyjë në 3% të grupit elitë të universiteteve të biznesit në botë.

Programi Master i Universum International College renditet i 16 në Evropën Lindore (pas Universitetit të Lubjanës dhe Varshavës) dhe në Top 200 programet më të mira në botë.

Listën e programeve të renditura e gjeni këtu. http://www.best-masters.com/ranking-master-general-management-in-eastern-europe.htm l