Projektet Hulumtimi

Karriera/Hulumtime

Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word .

Hulumtime ...

Kolegji Universum në vazhdimësi realizon hulumtime dhe raporte mbi kërkesat e tregut të punës.

  • Hulumtimi “Vendet e Lira të Punës”
  • Barometri i Punësimit
  • Pyetësorë me studentët aktual
  • Pyetësorë me alumni
  • Pyetësorë me punëdhënësit