Konkurs – Asistent/e Ekzekutive

Konkurs

Konkurs - Asistent/e për Rekrutim dhe Marketing

Ju njoftojmë se Kolegji Universum shpall konkurs pune në pozitën: 

1). Asistent/e për Rekrutim dhe Marketing – 2 pozita

Kriteret:

  • Të jetë student/e në vitin e fundit ose të ketë të përfunduara studimet
  • Njohja e programeve bazë të Microsoft Office
  • Të jetë i gatshëm për punë nën presion

Aftësitë:

  • Aftësi komunikuese
  • Aftësi për menaxhim të kohës
  • Aftësi për të punuar nën presion

 

Ju lutem të dergoni CV tuaja tek emaili [email protected] deri më datë: 15.03.2023 duke shkruar në subjekt emrin e pozitës.

 

Suksese!