Konkurs i hapur për studime Master në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

Konkurs i hapur për studime Master në UNI - Universum International College - Powered By Arizona State University
Lajme

Konkurs i hapur për studime Master në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

UNI – Universum International College fuqizuar nga Arizona State University nga SHBA, vazhdon me konkursin e hapur për regjistrimet e studentëve të rinj të nivelit Master për vitin akademik 2023/2024, në drejtimet:

Ndjek lëndë direkt nga Thunderbird School of Global Management, Shkolla #1 në botë për ‘Global International Trade‘.

#INFORMOHU KËTU: https://universum-ks.org/kerko-info/

#UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion (para MIT, Stanford dhe Harvard) Mëso më shumë rreth këtij partneriteti: https://universum-ks.org/powered-by-asu/

#Studio në UNI – Universum International College dhe merr diplomë të fuqizuar nga Arizona State University. Studio Master në UNI – Universum International College, shih planprogramin.

Studentët e nivelit MASTER përfitojnë:

✔️ Diplomë të Fuqizuar nga Arizona State University

✔️ Diplomë të njohur ndërkombëtarisht

✔️ Sistem modular, ligjerata fizikisht apo online

✔️ Orar fleksibil, ligjërata në mbrëmje dhe gjatë vikendeve

🌍 Eksploro Evropën gjatë studimeve dhe përfitoni BURSË të plotë për studime në njërin nga 221 Universitetet partnere të Evropës.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në facebook dhe instagram.