Ligjerata Publike rreth Ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit

konferenca

Ligjerata Publike rreth Ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit

26.10.2023

Universum International College powered by Arizona State University, mbajti Ligjeratën Publike, e cila u organizua për nder të muajit #Rozë, rreth 𝐍𝐝𝐞̈𝐫𝐠𝐣𝐞𝐠𝐣𝐞̈𝐬𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐩𝐞̈𝐫 𝐊𝐚𝐧𝐜𝐞𝐫 𝐭𝐞̈ 𝐆𝐣𝐢𝐫𝐢𝐭. E pranishme ishte ish-presidentja e Republikës së Kosovës znj.Atifete Jahjaga. Në panel u përfshinë Vlora Çitaku, Vildana Goga, Leonora Shabani Bajraktari, Albena Reshitaj , Izet Sadiku dhe përfaqësues nga Forca e Sigurisë së Kosovës dhe Kosovo Police. Përmes kësaj ligjerate #UNI- Unversum International College synon në ndërgjegjësimin e shoqërisë dhe shpërndarjen e mesazhit të kujdesit dhe dashurisë ndaj shëndetit të gruas.