Programi i Praktikës së Verës në IPKO Telecommunications LLC

Programi i Praktikës së Verës në IPKO Telecommunications LLC

Programi i Praktikës së Verës në IPKO Telecommunications LLC

Ju njoftojmë që IPKO Telecommunications LLC ka hapur programin e praktikës së verës. Për më shumë informata mund t’i gjeni në njoftimin e dizajnuar të bashkëngjitur në këtë email.

Si dhe më poshtë keni linqet e konkursve ku mund të aplikoni:

  1. PROGRAMI I PRAKTIKËS SË VERËS – DEPARTAMENTI I ADMINISTRATËS https://jobs.ipko.com/jobs/programi-i-praktikes-se-veres-departamenti-i-administrates/
  2. PROGRAMI I PRAKTIKËS SË VERËS – DEPARTAMENTI I SHITJES https://jobs.ipko.com/jobs/programi-i-praktikes-se-veres-departamenti-i-shitjes/
  3. PROGRAMI I PRAKTIKËS SË VERËS – DEPARTAMENTI TEKNIK https://jobs.ipko.com/jobs/programi-i-praktikes-se-veres-departamenti-teknik/

Afati i fundit për aplikim është 2 Qershor 2023.

Suksese e cdo te mire!