Simpoziumi i tretë “Kosovo-Turkiye Institutional, Educational and Economic Cooperation”

konferenca

Simpoziumi i tretë "Kosovo-Turkiye Institutional, Educational and Economic Cooperation"

18.07.2023

UNI- Universum International College ka organizuar Simpoziumin e tretë "Kosovo-Turkiye Institutional, Educational and Economic Cooperation", në të cilin morën pjesë profesorë nga Universitete partnere të Turqisë si: Yıldız Technical University, Uşak University dhe Sakarya University of Applied Sciences. Në këtë Simpozium me pjesëmarrjen e tyre na nderuan edhe përfaqësues nga Ambasada e Turqisë në Kosovë. Profesorët turk bashkë me Departamentin e Dizajnit të Modës në #UNI, ekspozuan disa kostume turke të punuara me materiale të riciklueshme si pjesë e Sustainable Fashion për një ekonomi të qëndrueshme.