Jeta studentore

Jeta në kampus

Atmosferë studentore dinamike!

Të gjitha kampuset e UNI - Universum International College ofrojnë atmosferë të ngrohtë dhe familjare për të gjithë studentët. Jo vetëm, ato ofrojnë edhe të gjitha paisjet e teknologjisë së fundit për t’i bërë sa më atraktive studimet.

Ambient i ngrohte

Atmosferë e ngrohtë

Salla inovative

Salla të mësimit inovative

Mjedis Kreativ

Mjedis kreativ

Qasje në Bibliotekën e Kampusit të UNI për të Ardhmen e Qëndrueshme të Komunitetit

Në UNI - Universum International College, ne jemi të përkushtuar për qëndrueshmëri dhe për t'i shërbyer komunitetit më të madh. Për të çuar më tej këtë angazhim, ne ofrojmë qasje në burimet tona të kampusit, duke përfshirë kompjuterët dhe mjetet përkatëse të punës (bazuar në fushën tuaj të studimit), si dhe në bibliotekën tonë universitare, pa kosto.

Ne besojmë se nxitja e njohurive dhe hulumtimit është thelbësore për zhvillimin e qëndrueshëm të komunitetit tonë. Duke hapur dyert për studentët përtej universitetit tonë, ne synojmë të krijojmë një të ardhme më të qëndrueshme dhe më të arsimuar për të gjithë. Eksploroni pasurinë e burimeve të disponueshme në UNI dhe kontribuoni në udhëtimin tonë të përbashkët drejt një të ardhme më të mirë.

Qasje në objektet tona sportive për shkolla

Kemi kënaqësinë t'u ofrojmë shkollave në afërsi të kampuseve tona në Lipjan dhe Ferizaj qasje formale në objektet sportive të UNI - Universum International College për qëllime edukative. Kjo është një dëshmi e përkushtimit tonë për zhvillimin holistik të studentëve në rajonin tonë.

Në UNI, ne besojmë se sportet dhe aktivitetet fizike luajnë një rol jetik në rritjen dhe mirëqenien e përgjithshme të një studenti. n arsimor në zonën tonë.

Për më shumë mund të shihni dokumentin e bashkangjitur: Qasje në objektet sportive

Qasje në objektet e kujdesit për fëmijët

Në UNI - Universum International College, ne jemi të përkushtuar për të mbështetur komunitetin tonë dhe të ofrojmë ambiente për kujdesin e fëmijëve për stafin dhe studentët tanë.

Për anëtarët e stafit:

Të gjithë anëtarët e kualifikuar të stafit të UNI - Universum International College, duke përfshirë stafin administrativ dhe atë akademik, kanë të drejtë në një zbritje prej 50% në shërbimet e kujdesit ndaj fëmijëve.

Këto shërbime përfshijnë një gamë të gjerë ofertash, duke përfshirë mbikëqyrjen, kujdesin bazë, aktivitetet edukative, ushqimin, kohën e gjumit/pushimit, lojën e strukturuar dhe në natyrë.

Përveç kësaj, anëtarët e stafit tonë kanë qasje në shërbimet e shkollave fillore dhe të mesme të ofruara nga Shkolla Finlandeze e Kosovës.

Për Studentët:

Studentët e Kolegjit Universum gjithashtu kanë të drejtë të përdorin shërbimet tona të kujdesit për fëmijët; megjithatë, zbritjet nuk zbatohen për ta.

Klubet

Asset_39

Klubi i
Bamirësisë

Asset_38

Klubi i Shkencave
Politike dhe Juridike

Asset_37

Klubi për Teknologji
dhe Inovacion

Asset_36

Klubi i
Shkencave Mjekësore

Asset_35

Klubi
Erasmus

Flat

Klubi për
Sport, E-Sport dhe Art

Një lidhje e pathyeshme!

Të gjithë studentët paraprak të UNI vazhdojnë të kenë ndjenjën e alumnit e cila nuk është gjë tjetër veçse krenari. Qëllimi ynë numër një ka qenë dhe mbetet të arrihet kulmi i kënaqësisë së studentëve tanë në çdo hap që hedhin gjatë studimeve. Kjo ka bërë që të krijojmë një lidhje të pathyeshme me të gjithë. Të gjitha tregimet tona të suksesit janë ndryshim enorm i jetës së studentëve tanë.

not

Not

IMGL7880

Ping-Pong

basket

Basketboll

Lokacioni

Kampusi kryesor i UNI - Universum International College është ndërtuar me strategjinë e veçantë për një ambient sa më paqësor për të gjithë studentët. Jo larg qendrës, por larg zhurmës dhe ndotjes së qytetit, kampusi jonë është vendi ideal për të mësuar dhe për të kaluar ditën.

Transporti

Ju nuk keni nevojë të brengoseni për mënyren se si do të vini në kampus. Ne ofrojmë transportin falas në çdo orë nga Rrethi me Flamur në Prishtinë deri tek kolegji dhe anasjelltas.

Një kafe me shoqëri!

Ju nuk keni nevojë të dilni jashtë kampusit për të blerë ushqim apo pije, sepse ofrimi i të gjitha këtyre shërbimeve bëhet brenda kampusit. Me çmimet më të volitshme, ju mund të përjetoni ndjesinë e njejtë sikur të ishit në ndonjëren prej kafeneve tuaja të preferuara në qendër të qytetit.