Fifth International Staff Week

CONFERENCES

Fifth International Staff Week

18.07.2023

UNI - Universum International College powered by Arizona State University, zyrtarisht ka filluar #InternationalStaffWeek për herë të pestë në Kosovë, me pjesëmarrës nga Universitete partnere të Turqisë. Gjatë kesaj jave, në #UNI do të qendrojnë 15 profesorë nga Turqia, Dekan, Rektor dhe Prorektor ku do të organizohen edhe ligjërata me tematika të ndryshme për secilin program të studimit. UNI - Universum International College po vendos Kosovën në hartën e botës