Konkurs – Asistent/e për Rekrutim dhe Marketing

Konkurs

Vacant position - Recruitment and Marketing Assistant

ju njoftojmë se Kolegji Universum shpall konkurs pune në pozitën:

1). Asistent/e për Rekrutim dhe Marketing – 2 pozita

Requirements:

  • Të jetë student/e në vitin e fundit ose të ketë të përfunduara studimet
  • Njohja e programeve bazë të Microsoft Office
  • Të jetë i gatshëm për punë nën presion

Aftësitë:

  • Aftësi komunikuese
  • Aftësi për menaxhim të kohës
  • Aftësi për të punuar nën presion

Ju lutem të dergoni CV tuaja tek emaili [email protected] deri më datë: 15.03.2023 duke shkruar në subjekt emrin e pozitës.

Suksese!