Hapet Konkursi për studime Master në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

Hapet Konkursi për studime Master në UNI - Universum International College - Powered By Arizona State University
Lajme

Hapet Konkursi për studime Master në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

UNI – Universum International College fuqizuar nga Arizona State University nga SHBA, shpall konkurs për regjistrim të studentëve të rinj të nivelit Master për vitin akademik 2023/2024, në drejtimet: Zhvill imi i Qëndrueshëm i Sistemit të Prodhimit të Ushqimit, Menaxhment dhe Shkencë e të Dhënave. Këto drejtime janë të akredituara nga Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) dhe e licensuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës.

#APLIKO TANI: https://universum-ks.org/apliko/

#UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion (para MIT, Stanford dhe Harvard) Mëso më shumë rreth këtij partneriteti: https://universum-ks.org/powered-by-asu/

#Studio në UNI – Universum International College dhe merr diplomë të fuqizuar nga Arizona State UniversityStudio Master në UNI – Universum International College, shih planprogramin.

Studentët e nivelit MASTER përfitojnë:

✔️ Diplomë te njohur ndërkombëtarisht

✔️ Sistem modular, ligjerata fizikisht apo online

✔️ Orar fleksibil, ligjërata në mbrëmje dhe gjatë vikendeve

🌍 Eksploro Evropën gjatë studimeve dhe përfitoni BURSË të plotë për studime në njërin nga 221 Universitetet partnere të Evropës.

Hapet Konkursi për studime Master në UNI - Universum International College - Powered By Arizona State University
Hapet Konkursi për studime Master në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

Pajisu me diplomë të njohur ndërkombëtarisht, nga UNI – Universum International College i cili menaxhohet nga Arizona State University.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në facebook dhe instagram.