UNI- Universum International College powered by Arizona State University, shpall afatin e parë për Provim Pranues

UNI
LajmeShpallje

UNI- Universum International College powered by Arizona State University, shpall afatin e parë për Provim Pranues

UNI- Universum International College powered by Arizona State University, shpall afatin e parë për 𝐏𝐫𝐨𝐯𝐢𝐦 𝐏𝐫𝐚𝐧𝐮𝐞𝐬 në programet:

Për pjesëmarrje në provimin pranues mund të APLIKONI duke plotësuar të dhënat këtu!

Provimi pranues do të mbahet në dy afate:

Afati i parë: (8 Korrik 2024, ora 11:00)

Afati i dytë: (28 Gusht 2024, ora 11:00)

Provimet pranuese do të mbahen në kampusin e UNI – Universum International College, Prishtinë (afër Prishtina Mall).

Fillo Studimet BachelorUNI- Universum International College i cili menaxhohet dhe fuqizohet nga Arizona State University dhe përfito:

  • Edukim të klasit botëror
  • Diplomë të dyfishtë & të fuqizuar nga Arizona State University
  • Qasje në kurrikulën e Arizona State University

 

TI JE UNIK! Krijo suksesin tënd, me edukim amerikan. Fuqizohu nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA. Studio në UNI duke aplikuar këtu!

Për më shumë informata, kontaktoni në: +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.