Trajnimi i ASU për stafin akademik

Faculty development by Arizona State University

UNI - Universum International College offers faculty development training in collaboration with Arizona State University. The trainings are held online on the Arizona State University platform and enable staff to develop professional and technical career skills. After completing the training, the staff is certified directly by Arizona State University.

The two trainings offered to UNI - Universum International College are located on the Arizona State University platform and present opportunities for staff to advance in the new field of using Artificial Intelligence (AI).

List of trainings from Arizona State University

Trajnimi në inxhineri nga Arizona State University ofron një mundësi unike të kuptojmë botën e ChatGPT dhe modeleve të tjera (Large Language Model – LLMs) të Inteligjences Artificiale – AI. Trajnimi i pajis stafin me aftësitë e nevojshme për të përdorur ChatGPT në mënyrë efektive.

Trajnimi “AI Foundations: Scripting ChatGPT with Python” i ofruar nga Arizona State University për stafin e UNI-Universum International College mbahet online dhe iu mëson përdorimin e versionit më të fundit të ChatGPT 4.0, përfshin dhe skriptimin/kodimin ne Python.

This course examines the impact of artificial intelligence, analyzes the tools and recommendations of experts on how to use AI, and offers concrete examples of techniques already carried out by professors at American universities. Training videos are created with an AI-powered avatar.

Faculty Certification