BA ne juridik

BA in Law

Uresa Vllasa
Last Update February 21, 2024
0 already enrolled

Program description

UNI – Universum International College ndërthur përsosmërinë akademike me fuqizimin global përmes partneritetit të tij me Universitetin Shtetëror të Arizonës (ASU), një institucion i njohur për inovacionin dhe përkushtimin e tij për të ndërtuar liderët së ardhmes. Duke përfituar nga pikat e forta përkatëse të të dy institucioneve, ky partneritet krijon dhe ofron programe dhe diploma të bashkë-brenduara, që kontribuojnë në formimin e identitetit akademik të UNI-t. Mbi të gjitha ne sigurojmë që studentët tanë të marrin një kurrikulë arsimore në përputhje me standardet më të avancuara të vendosura nga ky institucion i njohur ne nivel global. Eksploroni programet e ndryshme të të ofruara nga UNI, secila e projektuar me përpikëri për të ofruar një përzierje unike të bazës teorike dhe përvojës praktike, si rezultat i përpjekjeve bashkëpunuese midis UNI dhe Universitetit Shtetëror të Arizonës. UNI vazhdon të tregojë përkushtimin e tyre për nxitjen e inovacionit dhe gjithëpërfshirjes brenda arsimit të lartë.Transform your passion for law into a fulfilling career with our Law program!

Learn law and law, join the initiative to equip yourself with knowledge for any profession that requires intellectual strength combined with a practical approach to the world. Start your journey to a successful career in Law today!

Reasons to study in this program

 1. Studime me Standarde Amerikane
 2. Studime dhe Punë Praktikë në 28 shtete të BE-së dhe Turqi me BURSË TË PLOTË ERASMUS
 3. Professional Practice Employment
 4. Diplomë të dyfishtë & të fuqizuar nga Arizona State University
 5. Qasje në kurrikulen e Arizona State University

Employment opportunities after graduation

Law graduates have the following employment opportunities:

 • Employment in public and private institutions
 • Employment as a Judge, Prosecutor, Lawyer, Lawyer's Clerk, Arbitrator, Authorized Legal Executive, Detective, etc.
 • Opening your own law office

Tags

Curriculum

Subjects

First year
Semester ISemester II
No.SubjectECTSNo.SubjectECTS
1Principles of Law (O)71Parliamentary Law and Practice (O)7
2Constitutional Law (O)72Research Methodology (O)6
3Human Rights (O)63Economics (O)6
4English Language 1 (O)54English language II5
5Academic Writing (O)55Sociology of Law (Z)5
6Study Skills (O)2
Second year
Semester IIISemester IV
No.SubjectECTSNo.SubjectECTS
1Administrative Law (O)71Civil Procedure (O)7
2Civil Law (O)62Criminal Procedure (O)7
3Criminal Law (O)63Family Law (O)6
4International Organizations (O)64Public International Law (O)5
5Human Resources Management5Marketing for Lawyers (Z)5
Third year
Semester VSemester VI
No.SubjectECTSNo.SubjectECTS
1Inheritance Law (O)61Labor and Social Welfare Law (O)6
2Private International Law (O)62Law of Obligations (O)7
3EU Law (O)63Environmental Law (O)5
4Commercial Law (O)64Judicial System of Kosovo (O)6
5Criminalistics (Z)65Forensic Clinic (Z)6
Viti i katërt
Semestri VIISemestri VIII
No.SubjectECTSNo.SubjectECTS
1Theories of International Relations (O)61Contract Law (O)7
2Arbitration (O)62Criminal Law - Special Issues (O)7
3Banking Law (O)3Finance and Financial Law (O)6
4Career Orientation and Internship (O)84International Humanitarian Law (I)5
5Insurance Law (Z)45Intellectual Law (Z)5

Dual Studies - STUDY & EMPLOYMENT

STUDIES FUNDED BY BUSINESSES Universum College in cooperation with partner companies offers dual studies according to the German concept, through which students benefit:
 • 100% financing of studies for 4 years
 • Professional internship from the first year
 • Semestral exchange with full scholarship in 221 universities, 26 European countries
 • Guaranteed employment after graduation
 • Win a SCHOLARSHIP for 4 years of study and start your career now by applying here

Registration requirements

 • To enroll in our programs, all applicants must submit ONLINE or physically the following documents:
 • ● Birth certificate
 • ● High school diploma
 • ● Grade slips for cl. 10, 11 and 12
 • ● Matriculation test certificate
 • Legalized documents issued by the Ministry of Education, Science and Technology of the Republic of Kosovo for all those who have completed their education outside the Republic of Kosovo.

Your Instructors

Uresa Vllasa

0/5
4 Courses
0 Reviews
0 Students
See more
Kerko info