fbpx

Kolegji Universum hap aplikimin për bursa për shkëmbim studentor në Aalborg University, Danimarkë në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107

Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master drejtimit Shkenca Kompjuterike dhe Gjuhë Angleze të aplikojnë për shkëmbim semestral.

  • Informata mbi shkëmbimin:

– Periudha e studimeve: Semestri pranveror 2023
– Kohëzagjatja e bursave: 1 Semestër
– Kompensim mujor: 900 euro
– Shpenzimet e transportit vajtje – ardhje: 360 euro
– Shiqoni videon ne këtë link për më shumë informata rreth universitetit

  • Kriteret e nevojshme për aplikim për studentët:

– Përfundimi i të paktën një viti akademit (10 provime apo 60 ECTS të përfunduara) në Kolegjin Universum
– Puna vullnetare dhe/ose pjesëmarrja aktive në organizimet e ndryshme në Universum
– Nota mesatare të paktën 7.5
– Dokumentet e nevojshme për aplikim
– Njëra nga çertifikimet/testimet e më poshtme për gjuhë Angleze:
IELTS (academic test): 6.5;
TOEFL (internet-based): 85;
C2 Proficiency (CPE): 180;
C1 Advanced (CAE): 180;
ECPE: Duke përfshirë dhe çertifikatën;
– Transkripta e notave në Gjuhë Angleze
– Kopje e pasaportës
– 1 fotografi të formatit të pasaportës (300pix; size – 3*4 cm; file – .jpg)

Aplikimi bëhet online në këtë link.

Te gjitha informatat e detajuara rreth aplikimit, procedurave, përvojave të studenteve, kliko KETU. Leximi i Doracakut dhe Manualit për shkëmbime semestrale është obligative.

Vetëm studentët që kalojnë në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë nga komisioni. Përparësi në aplikim kanë studentët të cilët nuk janë përfitues të ndonjë burse paraprake nga Kolegji Universum.

  • Kriteret e përzgjedhjes:

– Suksesi akademik (50%)
– Niveli i gjuhës angleze (50%)
-10 për cdo aplikim të mëhershëm
+10 për studentët me nevoja të vecanta (e dokumentuar)
-10 në rast aplikimi për studime dhe internship në të njejtën kohë;


AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 15 Shtator , ORA 24:00!

Për cdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyrën Ndërkombetare. Është kenaqesi e jona të ju ndihmojme ne transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit.

TransformoJeten #StudioJashteVendit #UniversumEshteNderkombetar

Na ndiqni ne Facebook & Instagram