Month: September 2023

Staff Mobility UNI - Universum International College Erasmus 161 Bursa
Read more
LajmeNderkombetare

UNI hap thirrjen per 161 bursa per shkembim te stafit akademik dhe administrativ ne 147 universitete ne 21 shtete te Evropes dhe Turqi

University of Tuscia UNI - Universum International College
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Tuscia” në Itali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

University of Minho Universum
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Thomas More University of Applied Science UNI
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Thomas More University of Applied Science” në Belgjike, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Angel Kanchev - University of Ruse UNI - Universum International College
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për 4 bursa për shkëmbim studentor në “Angel Kanchev – University of Ruse” në Ruse, Bullgari, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

University of Padova UNI - Universum International College
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “University of Padova” në Padova, Itali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Riga Technical University - UNI - Universum International College
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për 4 bursa për shkëmbim studentor në “Riga Technical University” në Riga, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Valencia Polytechnic University - UNI - Universum International College
Read more
LajmeNderkombetare

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Valencia Polytechnic University” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171

Studio ne Gjermani UNI Biznes dhe Shkenca Kompjuterike
Read more
Blog

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për 6 bursa për shkëmbim studentor në “Schmalkalden University of Applied Sciences” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Summer School Fizioterapi Bullgari UNI
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për 2 bursa për Outdoor Acitivity në kuadër të programit Erasmus + BIP