Month: October 2023

LajmeNderkombetare

UNI – Universum International College hap thirrjën për shkëmbim të stafit akademik për Universitetin e Vistules në Poloni

University of Granada Burse UNI ASU Erasmus+
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “University of Granada” në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171

Konkurs i hapur për studime Master në UNI - Universum International College - Powered By Arizona State University
Read more
Lajme

Konkurs i hapur për studime Master në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

UNI hap thirrjen per 161 bursa per shkembim te stafit akademik dhe administrativ ne 147 universitete ne 21 shtete te Evropes dhe Turqi
Read more
LajmeNderkombetare

UNI hap thirrjen per 161 bursa per shkembim te stafit akademik dhe administrativ ne 147 universitete ne 21 shtete te Evropes dhe Turqi

Arizona State University në bashkëpunim me NASA, këtë të premte nis eksplorimin e hapësirës dhe asteroideve - Partneri Strategjik i UNI - Universum International College
Read more
Lajme

Arizona State University në bashkëpunim me NASA, këtë të premte nis eksplorimin e hapësirës dhe asteroideve – Partneri Strategjik i UNI – Universum International College

Studio MSc. në Data Science & Analytics
Read more
Lajme

5 Top profesionet si i diplomuar në MSc. Data Science & Analytics?

Çka mund të bëjë me diplomen e Shkencave Politike?
Read more
Lajme

Çka mund të bëjë me diplomen e Shkencave Politike?

Çka mund të bëjë me diplomën e Shkencave Kompjuterike?
Read more
Lajme

Çka mund të bëjë me diplomën e Shkencave Kompjuterike?

Gazetaria Digjitale, trendet dhe mundësitë e punësimit
Read more
Lajme

Gazetaria Digjitale, trendet dhe mundësitë e punësimit

Universum i vetmi institucion i arsimit të lartë me ‘Fizioterapi’ të akredituar
Read more
Lajme

Universum i vetmi institucion i arsimit të lartë me ‘Fizioterapi’ të akredituar

Studio MASTER në Data Science, Programi i vetëm në Kosovë i kësaj fushe
Read more
Lajme

Studio MASTER në Data Science, Programi i vetëm në Kosovë i kësaj fushe

Nënshkruhet Memorandumi për Iniciativën Globale "100 Million Learners Global Initiative" nga Thunderbird School of Global Management
Read more
Lajme

Nënshkruhet Memorandumi për Iniciativën Globale “100 Million Learners Global Initiative” nga Thunderbird School of Global Management