Month: May 2023

New-Instagram-Post_7-UNI-Social-Media_May-2023
Read more
Lajme

Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti më i madh në SHBA!

Blog

Staff Nominations | 2nd International Staff Week | University of Huelva, Spain

Albanian_Instagram-post_1-UNI-Social-Media_March-2023 (1)
Read more
Lajme

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Partneritet për Ekselencën e Arsimit Global

Albanian_Instagram-post_5-UNI-Social-Media_March-2023
Read more
Lajme

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Një Partneritet Dinamik për Edukimin Global

Albanian_Instagram-post_2-UNI-Social-Media_March-2023
Read more
Lajme

Universiteti me i madh publik në SHBA në partneritet me Kolegjin Universum

FK_04251
Read more
Lajme

Si do të transformohet Kosova pas partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College?

71da82f3-b304-43c9-bb9a-a7a5e12d2860
Read more
Lajme

Storie Suksesi – Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Mobile Hackathon App

PFN
Read more
Lajme

Krijoni koleksionin tuaj dhe prezantojeni atë në Prishtina Fashion Night!

1732958A11C741AA80D0D6E9410AD427
Read more
Lajme

Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

81D82ED3AD93403AB848A34525C7ED6E
Read more
Lajme

Përfshirja në aktivitetet ekstrakurrikulare

image
Read more
Lajme

Rëndësia e Gjuhës Angleze në aspektin profesional

unnamed
Read more
Lajme

Programimi – Profesioni i së ardhmës