Month: February 2024

Stafi akademik i UNI - Universum International College vazhdon të certifikohet nga Arizona State University për zhvillim pedagogjik
Read more
ASULajme

Stafi akademik i UNI – Universum International College vazhdon të certifikohet nga Arizona State University për zhvillim pedagogjik

Termokos dhe UNI - Universum International College nënshkruajnë marrëveshjen për ofrimin e punës praktike për studentë
Read more
Lajme

Termokos dhe UNI – Universum International College nënshkruajnë marrëveshjen për ofrimin e punës praktike për studentë

Studentët e UNI - Universum International College ndjekin ligjërata direkt nga ekspert të Arizona State University
Read more
ASULajme

Studentët e UNI – Universum International College ndjekin ligjërata direkt nga ekspert të Arizona State University

UNI: Bursa Nderkombetare per Semestrin Vjeshtor 2024
Read more
LajmeNderkombetare

Një hap më afër ndryshimit jetësor | 229 BURSA ndërkombëtare | EVROPA PO JU PRET

Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, vjen në Kosovë
Read more
Lajme

Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, vjen në Kosovë

Hulumtuesja e Tribunalit të Hagës për krimet e luftës në ish-Jugosllavi, Nevenka Tromp, mbanë ligjëratë publike në UNI - Universum International College
Read more
Lajme

Hulumtuesja e Tribunalit të Hagës për krimet e luftës në ish-Jugosllavi, Nevenka Tromp, mbanë ligjëratë publike në UNI – Universum International College

Stafi Akademik i UNI - Universum International College ligjëron në njërin prej Universiteteve partnere të Arizona State University
Read more
ASULajme

Stafi Akademik i UNI – Universum International College ligjëron në njërin prej Universiteteve partnere të Arizona State University

Sebastian Monka, hulumtues në Bosch, flet për Inteligjencen artificiale në UNI - Universum International College
Read more
Lajme

Sebastian Monka, hulumtues në Bosch, flet për Inteligjencen artificiale në UNI – Universum International College

Studentët e UNI - Universum International College ndjekin ligjeratë publike nga Drejtoresha Ekzekutive e Odës Ekonomike Gjermane
Read more
Lajme

Studentët e UNI – Universum International College ndjekin ligjeratë publike nga Drejtoresha Ekzekutive e Odës Ekonomike Gjermane

UNI - Universum International College në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës organizon Turneun e Basketbollit për 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës
Read more
Lajme

UNI – Universum International College në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës organizon Turneun e Basketbollit për 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës