Month: February 2024

Prof. Ass. Samet Dalipi promovin librat e tij në UNI - Universum International College
Read more
News

Prof. Ass. Samet Dalipi promovin librat e tij në UNI – Universum International College

Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, vjen në Kosovë
Read more
News

Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, do të mbajë Bootcamp për studentët kosovar

Eksperienca Verore e ASU: 💡Doni të studioni në universitetin më inovativ në Shtetet e Bashkuara?
Read more
ASUNews

Universiteti Veror i Arizona State University: 💡Doni të studioni në universitetin më inovativ në Shtetet e Bashkuara?

Stafi akademik i UNI - Universum International College vazhdon të certifikohet nga Arizona State University për zhvillim pedagogjik
Read more
ASUNews

Stafi akademik i UNI – Universum International College vazhdon të certifikohet nga Arizona State University për zhvillim pedagogjik

Termokos dhe UNI - Universum International College nënshkruajnë marrëveshjen për ofrimin e punës praktike për studentë
Read more
News

Termokos dhe UNI – Universum International College nënshkruajnë marrëveshjen për ofrimin e punës praktike për studentë

Studentët e UNI - Universum International College ndjekin ligjërata direkt nga ekspert të Arizona State University
Read more
ASUNews

Studentët e UNI – Universum International College ndjekin ligjërata direkt nga ekspert të Arizona State University

UNI: Bursa Nderkombetare per Semestrin Vjeshtor 2024
Read more
NewsInternational

Një hap më afër ndryshimit jetësor | 229 BURSA ndërkombëtare | EVROPA PO JU PRET

Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, vjen në Kosovë
Read more
News

Alan Greenberg, Ish Drejtori për Edukim në Apple, vjen në Kosovë

Hulumtuesja e Tribunalit të Hagës për krimet e luftës në ish-Jugosllavi, Nevenka Tromp, mbanë ligjëratë publike në UNI - Universum International College
Read more
News

Hulumtuesja e Tribunalit të Hagës për krimet e luftës në ish-Jugosllavi, Nevenka Tromp, mbanë ligjëratë publike në UNI – Universum International College

Stafi Akademik i UNI - Universum International College ligjëron në njërin prej Universiteteve partnere të Arizona State University
Read more
ASUNews

Stafi Akademik i UNI – Universum International College ligjëron në njërin prej Universiteteve partnere të Arizona State University

Sebastian Monka, hulumtues në Bosch, flet për Inteligjencen artificiale në UNI - Universum International College
Read more
News

Sebastian Monka, hulumtues në Bosch, flet për Inteligjencen artificiale në UNI – Universum International College

Studentët e UNI - Universum International College ndjekin ligjeratë publike nga Drejtoresha Ekzekutive e Odës Ekonomike Gjermane
Read more
News

Studentët e UNI – Universum International College ndjekin ligjeratë publike nga Drejtoresha Ekzekutive e Odës Ekonomike Gjermane