Month: January 2024

UNI - Universum International College, Model për Bashkëpunimin Ndërkombëtar në kuadër të projektit CO-HOST
Read more
News

UNI – Universum International College, Model për Bashkëpunimin Ndërkombëtar në kuadër të projektit CO-HOST

Përvoja e studentëve të transferuar në UNI - Universum International College
Read more
News

Përvoja e studentëve të transferuar në UNI – Universum International College

Diplomon studentja e parë nga Kosova me BURSË të plotë në Kajaani University në Finlandë
Read more
NewsInternational

Diplomon studentja e parë nga Kosova me BURSË të plotë në Kajaani University në Finlandë

INOVATIONS
Read more
News

Studentët e UNI – Universum International College po vazhdojnë të certifikohen direkt nga Arizona State University

Freelanceri, UNI, ASU, Universum International College, success story, storje suksesi
Read more
News

Storie Suksesi: Studentët e UNI – Universum International College krijojnë platformën e parë për “Freelancing” në Kosovë

Alan Greenberg, Former Apple Education executive and evangelist appointed Professor of Practice at UNI
Read more
News

Alan Greenberg, Former Apple Education executive and evangelist appointed Professor of Practice at UNI

New-Instagram-Post_1-UNI-Social-Media_May-2023 (1)
Read more
ASUNews

UNI – Universum International College ofron qasje në arsim global për studentët kosovar

Arizona State University eshte universiteti i pare ne bote qe lidhe partneritet me ChatGPT - partneri strategjik i UNI - Universum International College
Read more
ASUNews

Arizona State University është universiteti i parë në botë që lidhë partneritet me ChatGPT

UNI - Universum International College është institucioni i parë i Arsimit të Lartë në Kosovë që nënshkruan marrëveshje për energji të ripërtrishme
Read more
News

UNI është institucioni i parë i Arsimit të Lartë në Kosovë që nënshkruan marrëveshje për energji të ripërtrishme

Stafi Akademik i UNI - Universum International College certifikohet nga Arizona State University për digjitalizimin e mësimdhënies
Read more
ASUNews

Profesorët e UNI certifikohen nga Arizona State University për digjitalizimin e mësimdhënies

Debat Shkencor me Studentët e programit Teknik Detar dhe Estetikë Dentare në UNI - Universum International College
Read more
NewsPrograms

Debat Shkencor me Studentët e programit Teknik Dentar dhe Estetikë Dentare në UNI

Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!
Read more
News

Transfero studimet në UNI dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!