Category: ASU

Alejtin Berisha, presidenti i UNI - Universum International College, folës në të njejtën konferencë me Bill Gates dhe Sam Altman
Read more
ASUNews

Alejtin Berisha nga UNI – Universum International College, folës në të njejtën konferencë me Bill Gates dhe Sam Altman

UNI - Universum International College ka nënshkruar Memorandum për Bashkëpunim me komunën e Tuzit
Read more
ASUNews

UNI – Universum International College ka nënshkruar Memorandum për Bashkëpunim me komunën e Tuzit

Eksperienca Verore e ASU: 💡Doni të studioni në universitetin më inovativ në Shtetet e Bashkuara?
Read more
ASUNews

Universiteti Veror i Arizona State University: 💡Doni të studioni në universitetin më inovativ në Shtetet e Bashkuara?

Stafi akademik i UNI - Universum International College vazhdon të certifikohet nga Arizona State University për zhvillim pedagogjik
Read more
ASUNews

Stafi akademik i UNI – Universum International College vazhdon të certifikohet nga Arizona State University për zhvillim pedagogjik

Studentët e UNI - Universum International College ndjekin ligjërata direkt nga ekspert të Arizona State University
Read more
ASUNews

Studentët e UNI – Universum International College ndjekin ligjërata direkt nga ekspert të Arizona State University

Stafi Akademik i UNI - Universum International College ligjëron në njërin prej Universiteteve partnere të Arizona State University
Read more
ASUNews

Stafi Akademik i UNI – Universum International College ligjëron në njërin prej Universiteteve partnere të Arizona State University

New-Instagram-Post_1-UNI-Social-Media_May-2023 (1)
Read more
ASUNews

UNI – Universum International College ofron qasje në arsim global për studentët kosovar

Arizona State University eshte universiteti i pare ne bote qe lidhe partneritet me ChatGPT - partneri strategjik i UNI - Universum International College
Read more
ASUNews

Arizona State University është universiteti i parë në botë që lidhë partneritet me ChatGPT

Stafi Akademik i UNI - Universum International College certifikohet nga Arizona State University për digjitalizimin e mësimdhënies
Read more
ASUNews

Profesorët e UNI certifikohen nga Arizona State University për digjitalizimin e mësimdhënies

Time Magazine e rendit partnerin strategjik te UNI ne top universitetet me te mira per lideret e ardhshem
Read more
ASUNews

Arizona State University, partneri strategjik i UNI – Universum International College, renditet në top universitetet më të mira për liderët e ardhshëm