Category: Blog

Around the world with UNI
Read more
Blog

160 studentë të UNI-të fillojnë rrugëtim të ri akademik në 45 universitete evropiane për shkëmbime semestrale

Class of 2024
Read more
BlogNews

Diplomon gjenerata e dytë e studentëve UNIK të UNI-të me diploma të fuqizuara nga Arizona State University

Ceremonia e Diplomimit
Read more
BlogNews

Ambasadori i SHBA-ve në Kosovë Z. Hovenier, pjesë e ceremonisë së diplomimit të studentëve të UNI-Universum International College

AlejtinBerisha-UNI
Read more
BlogNews

Presidenti i UNI-të z. Alejtin Berisha, folës mbi temën “Women’s Role in Artificial Intelligence Development” në DOKUTECH, edicioni i 11-të

Ceromonia e diplomimit universum
Read more
BlogNews

𝐂𝐞𝐫𝐞𝐦𝐨𝐧𝐢𝐚 𝐦𝐚𝐝𝐡𝐞̈𝐬𝐡𝐭𝐨𝐫𝐞 𝐞 𝐃𝐢𝐩𝐥𝐨𝐦𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐭𝐞̈ 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐞̈𝐯𝐞 𝐔𝐍𝐈𝐊, 𝐩𝐨 𝐯𝐣𝐞𝐧…🚀

Panairi2024
Read more
BlogNews

16 universitete evropiane dhe mbi 25 biznese në Panairin e Karrierës dhe Studimeve Jashtë Vendit në UNI – Universum International College

ti je unik UNI Universum kampanja
Read more
BlogNews

Ti je unik! Fuqizohu nga Arizona State University – Lansohet kampanja e re e UNI

Kryetari Përparim Rama pjesë e 'Mayor’s Talk’
Read more
BlogNews

Kryetari Përparim Rama pjesë e ‘Mayor’s Talk’

poloni
Read more
Blog

Bëhuni një nga studentët përfitues të bursës së plotë në Poloni | APLIKO TANI

matej bel
Read more
Blog

Bëhuni nje nga përfituesit dhe studioni me bursë të plotë në Sllovaki | APLIKO TANI

Studio ne Gjermani UNI Biznes dhe Shkenca Kompjuterike
Read more
Blog

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për 6 bursa për shkëmbim studentor në “Schmalkalden University of Applied Sciences” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Blog

Apliko për Punë Praktike me pagesë në “Kütahya Dumlupınar University” në Turqi