Author: Xhelal Jashari

UNIVERSUM INFERMIERI (3)
Read more
News

BURSA të plota në Infermieri dhe PUNËSIM në Gjermani ofrohen nga UNI-Universum International College dhe Klinika Gjermane “Knappschaft”

Trendy color
Read more
News

Dizajn Mode, nga hobi në profesion

Gazetaria Digjitale
Read more
News

Gazetaria Digjitale, trendet dhe mundësitë e punësimit

American Day Info Day UNI - Universum International College
Read more
News

Ditë Informuese për studime / American Day në UNI-Universum International College

Albanian_Instagram-post_1-UNI-Social-Media_March-2023 (3)
Read more
News

Bashkëpunimi midis Arizona State University dhe Uni Universum International College: Një hap drejt edukimit global

Blog

Apliko për Punë Praktike me pagesë në “Kütahya Dumlupınar University” në Turqi

New-Instagram-Post_7-UNI-Social-Media_May-2023
Read more
News

Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti më i madh në SHBA!

Blog

Staff Nominations | 2nd International Staff Week | University of Huelva, Spain

Albanian_Instagram-post_1-UNI-Social-Media_March-2023 (1)
Read more
News

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Partneritet për Ekselencën e Arsimit Global

Albanian_Instagram-post_5-UNI-Social-Media_March-2023
Read more
News

Universiteti Shtetëror i Arizonës dhe Uni-Universum International College: Një Partneritet Dinamik për Edukimin Global

Albanian_Instagram-post_2-UNI-Social-Media_March-2023
Read more
News

Universiteti me i madh publik në SHBA në partneritet me Kolegjin Universum

FK_04251
Read more
News

Si do të transformohet Kosova pas partneritetit mes Arizona State University dhe UNI – Universum International College?