Month: December 2023

Studentet e UNI pjese e kampanjes Dhuro edhe ti, si dhe Drekes se Fundvitit
Read more
News

Studentet e UNI pjese e kampanjes Dhuro edhe ti, si dhe Drekes se Fundvitit

Innovation, certificate, certificate of innovation, ASU, ASU Global, Cintana, UNI, Universum
Read more
NewsInternational

Universiteti Shtetëror i Arizonës uron studenten e UNI per perfundimin me sukses te lendes “What is Innovation?”

Necmeddin Bilal Erdogan, UNI, Universum
Read more
NewsInternational

Djali i Presidentit turk Erdogan nderohet me çmimin për ‘Global Leadership’ nga UNI – Universum International College

Studentët përsosin teknikat e higjienës dentare gjatë puntorisë me profesionistë mjekësor
Read more
News

Studentët përsosin teknikat e higjienës dentare gjatë puntorisë me profesionistë mjekësor

Mblidhen para për fëmijët me leukemi që po trajtohen në QKUK
Read more
News

Mblidhen para për fëmijët me leukemi që po trajtohen në QKUK

Fëmijët me Sindromën Down dekorojnë Uni-Universum për festat e fundvitit
Read more
News

Fëmijët me Sindromën Down dekorojnë Uni-Universum për festat e fundvitit

Kryetari Përparim Rama pjesë e 'Mayor’s Talk’
Read more
BlogNews

Kryetari Përparim Rama pjesë e ‘Mayor’s Talk’

TESOL, UNI, Certificate, Coursera
Read more
News

Stafi Akademik i UNI certifikohet nga Universiteti Shtetëror i Arizonës për kursin e avancuar të mësimdhënies në gjuhën angleze (TESOL)

dizajn grafik, UNI, studentat, Armend Berisha
Read more
News

Studentët shpalosin kreativitetin e tyre në puntorinë e dizajnit grafik me ekspert nga industria

Skills, UNI, globale, global, Coursera
Read more
News

Aftësitë më të kërkuara për vitin 2024 në nivel global

ASU, UNI, innovation, inovative, certifikata, certifikata nderkombetare
Read more
NewsInternational

Studentët e UNI-Universum International College certifikohen për INOVACION nga Arizona State University

Dizajn i modes, UNI, ASU, Flutra Dedinja
Read more
News

Studentët shpalosin kreativitetin e tyre në puntorinë e dizajnit të modës