Universiteti Shtetëror i Arizonës uron studenten e UNI per perfundimin me sukses te lendes “What is Innovation?”

Innovation, certificate, certificate of innovation, ASU, ASU Global, Cintana, UNI, Universum
NewsInternational

Universiteti Shtetëror i Arizonës uron studenten e UNI per perfundimin me sukses te lendes “What is Innovation?”

Universiteti Shtetëror i Arizonës ka uruar Alketa Rashiti, studente e drejtimit Nursing Pearson në UNI – Universum International College, plr plrfundimin me sukses te llndls “What is Innovation?”, duke u bërë kështu njëra nga 1962 studentët që u certifikua direkt nga ky universitet.

Faqja e ASU Global ka shprehur kënaqësinë duke thënë, “Urime, Alketa për marrjen e certifikatës suaj të ASU Innovation Course! Jemi të ngazëllyer kur dëgjojmë që ju pëlqeu lënda. Faleminderit UNI- Universum International College and Cintana Education për ofrimin e kësaj lënde inovative dhe informative për studentët në Kosovë!”

Në lëndën What is innovation?” studentët e UNI-Universum International College mësuan më shumë se çfarë do të thotë të jesh inovativ, si ndikon inovacioni në shoqërinë tonë, si zgjerohet inovacioni përtej disiplinave dhe mënyrat për të praktikuar inovacionin në jetën e tyre. Për më tepër, ata u futën më thellë në konceptin e inovacionit, vlerësuan teknologjitë dixhitale në zhvillim, si Quizlet dhe Canvas, zhvilluan dhe gjetën zgjidhje për kornizën për inovacionin në kontekste të ndryshme, Principled Innovation.

UNI – Universum International College menaxhohet dhe fuqizohet nga Universiteti Shtetëror i Arizonës (ASU), i rankuar si Universiteti Nr.1 në SHBA për inovacion.

Për më shumë informata rreth aktiviteteve kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook and Instagram.