Author: Uresa Vllasa

Konferenca studimore UNI
Read more
News

Mbahet Konferenca “1st International Youth Conference on Social and Economic Studies”e organizuar nga UNI dhe UAG University në Meksikë

ti je unik UNI Universum kampanja
Read more
BlogNews

Ti je unik! Fuqizohu nga Arizona State University – Lansohet kampanja e re e UNI

Ambasadori i Finlandes ne Kosove UNI - Universum
Read more
News

Ambasadori finlandez në Kosovë, z. Matti Nissinen mban ligjeratë publike për studentët e UNI

Vizite ne kuvend UNI - Universum International College
Read more
News

𝐊𝐫𝐲𝐞𝐭𝐚𝐫𝐢 𝐢 𝐊𝐮𝐯𝐞𝐧𝐝𝐢𝐭 𝐭𝐞̈ 𝐑𝐞𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐤𝐞̈𝐬 𝐬𝐞̈ 𝐊𝐨𝐬𝐨𝐯𝐞̈𝐬 𝐳. 𝐆𝐥𝐚𝐮𝐤 𝐊𝐨𝐧𝐣𝐮𝐟𝐜𝐚, 𝐦𝐢𝐫𝐞̈𝐩𝐫𝐢𝐭𝐢 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐞̈𝐭 𝐞 𝐔𝐍𝐈

Arizona State University eshte universiteti i pare ne bote qe lidhe partneritet me ChatGPT - partneri strategjik i UNI - Universum International College
Read more
ASUNews

Arizona State University është universiteti i parë në botë që lidhë partneritet me ChatGPT

UNI - Universum International College është institucioni i parë i Arsimit të Lartë në Kosovë që nënshkruan marrëveshje për energji të ripërtrishme
Read more
News

UNI është institucioni i parë i Arsimit të Lartë në Kosovë që nënshkruan marrëveshje për energji të ripërtrishme

Stafi Akademik i UNI - Universum International College certifikohet nga Arizona State University për digjitalizimin e mësimdhënies
Read more
ASUNews

Profesorët e UNI certifikohen nga Arizona State University për digjitalizimin e mësimdhënies

Debat Shkencor me Studentët e programit Teknik Detar dhe Estetikë Dentare në UNI - Universum International College
Read more
NewsPrograms

Debat Shkencor me Studentët e programit Teknik Dentar dhe Estetikë Dentare në UNI

Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!
Read more
News

Transfero studimet në UNI dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!

Time Magazine e rendit partnerin strategjik te UNI ne top universitetet me te mira per lideret e ardhshem
Read more
ASUNews

Arizona State University, partneri strategjik i UNI – Universum International College, renditet në top universitetet më të mira për liderët e ardhshëm

“E-commerce” rankohet nr.1 në nivel global si aftësia më e kërkuar
Read more
CareerNews

“E-commerce” rankohet nr.1 në nivel global si aftësia më e kërkuar

Studentet e UNI pjese e kampanjes Dhuro edhe ti, si dhe Drekes se Fundvitit
Read more
News

Studentet e UNI pjese e kampanjes Dhuro edhe ti, si dhe Drekes se Fundvitit