Author: Erenik Dujaka

Alejtin Berisha, presidenti i UNI - Universum International College, folës në të njejtën konferencë me Bill Gates dhe Sam Altman
Read more
ASUNews

Alejtin Berisha nga UNI – Universum International College, folës në të njejtën konferencë me Bill Gates dhe Sam Altman

UNI - Universum International College nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me BCS Academy për transferimin e studentave
Read more
News

UNI – Universum International College nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me BCS Academy për transferimin e studentave

Ish Presidenti i Kosovës, Prof. Dr. Fatmir Sejdiu, diskuton për pavarësimin e Kosovës para studentëve të UNI - Universum International College
Read more
News

Ish Presidenti i Kosovës, Prof. Dr. Fatmir Sejdiu, diskuton për pavarësimin e Kosovës para studentëve të UNI – Universum International College

Arizona State University financon projektin e radhës hulumtues të realizuar nga Prof. Besart dhe Rrezart Prebreza, profesorë në UNI - Universum International College, në bashkëpunim me Universitetin Amerikan të Kijevit
Read more
News

Arizona State University financon projektin e radhës hulumtues të realizuar nga Prof. Besart dhe Rrezart Prebreza, profesorë në UNI – Universum International College, në bashkëpunim me Universitetin Amerikan të Kijevit

432071788_793913879434291_8813760773683039106_n
Read more
News

UNI – Universum International College mirëpret Kryetarin e Ferizajit z. Agim Aliu në serinë Mayor’s Talk

Studentët e UNI - Universum International College ndjekin ligjërata direkt nga ekspertë të Arizona State University
Read more
News

Studentët e UNI – Universum International College ndjekin ligjërata direkt nga ekspertë të Arizona State University

430223017_786926206799725_1322135159220067744_n
Read more
News

Ish drejtori për Edukim në Apple, Alan Greenberg, mbanë punetorinë e parë në UNI – Universum International College

Studentet
Read more
News

Studentët e nivelit Master në UNI – Universum International College certifikohen nga Thunderbird School of Global Management

UNI - Universum International College ka nënshkruar Memorandum për Bashkëpunim me komunën e Tuzit
Read more
ASUNews

UNI – Universum International College ka nënshkruar Memorandum për Bashkëpunim me komunën e Tuzit

Studio Biznes dhe Menaxhment në UNI - Universum International College
Read more
News

Arizona State University financon projektin e parë hulumtues të realizuar nga Prof. Dr.Valon Murati, profesor në UNI – Universum International College në bashkëpunim me Universitetin Francisco Gavidia nga El Salvador

Vetëm edhe 4 ditë nga Bootcamp me Alan Greenberg, ish-Drejtorin për Edukim në Apple, Apliko Tani
Read more
News

Vetëm edhe 4 ditë nga Bootcamp me Alan Greenberg, ish-Drejtorin për Edukim në Apple, Apliko Tani

Presidenti i UNI - Universum International College, powered by Arizona State University, po merr pjesë në 100 Year EdTech Project Design Summit së bashku me 200 liderë nga e gjithë bota
Read more
News

Presidenti i UNI – Universum International College, powered by Arizona State University, po merr pjesë në 100 Year EdTech Project Design Summit së bashku me 200 liderë nga e gjithë bota