UNI – Universum International College mirëpret Kryetarin e Ferizajit z. Agim Aliu në serinë Mayor’s Talk

432071788_793913879434291_8813760773683039106_n
News

UNI – Universum International College mirëpret Kryetarin e Ferizajit z. Agim Aliu në serinë Mayor’s Talk

UNI – Universum International College ka nderin tl organizoj edicionin e radhës së ngjarjes serike ‘Mayor’s Talk’’, duke ftuar këtë herë Kryetarin e Ferizajit, z. Agim Aliu. Ngjarja shënon një hap të rëndësishëm në angazhimin e vazhdueshëm të UNI për të siguruar studentëve perspektiva të vlefshme në sfidat dhe sukseset e udhëheqësve të shquar.

Kryetari Agim Aliu prezantoi një diskutim që nxit mendjen, duke reflektuar mbi karrierën e tij, sfidat unike të ballafaqimit gjatë mandatit të tij dhe rrugën frymëzuese që e çoi atë në krye të udhëheqjes komunale të Ferozakot. Seria ‘Mayor’s Talk’’ në UNI – Universum International College synon të sjellë për studentët përvojat e botës reale, duke nxitur një kuptim më të thellë të udhëheqjes, qeverisjes dhe përfshirjes së komunitetit.

Gjatë ngjarjes, Kryetari Aliu ndau shprehje motivuese dhe momente kyçe nga karriera e tij, duke ofruar studentëve një pasqyrë në detajet e udhëheqjes së një qyteti. Përgjigjet e tij në përballje me sfidat, nxitja e bashkëpunimit dhe ndryshimi pozitiv bënë përshtypje te audienca prezente në ngjarje.

Seria ‘Mayor’s Talk’’ në UNI është pjesë e një nismë të vazhdueshme për të sjellë kryetarë me ndikim nga qytete të ndryshme për të ndarë përvojat e tyre nga komuniteti për studentat. Kjo platformë unike mundëson studentëve të fitojnë njohuri nga liderët që kanë kaluar sfidat e shërbimit publik.

UNI – Universum International College menaxhohet dhe fuqizohet nga Universiteti Shtetëror i Arizonës (ASU), i rankuar si Universiteti Nr.1 në SHBA për inovacion.

Për më shumë informata rreth aktiviteteve kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook and Instagram.