Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Valencia Polytechnic University” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171

Valencia Polytechnic University - UNI - Universum International College
LajmeNderkombetare

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Valencia Polytechnic University” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171

Ftojmë studentet e nivelit Bachelor ne drejtimet Biznes dhe Menaxhment dhe Shkenca Kompjuterike dhe Master ne te gjitha drejtimet, në të gjitha kampuset e UNI- Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral.

Informata mbi shkëmbimin

 • Shkëmbim i studentëve për studime semestrale
 • Periudha e studimeve: Semestri dimeror/ pranveror
 • Kohëzagjatja e bursave: 1 Semestër
 • Kompensim mujor: 850 euro
 • Shpenzimet e trasnportit vajtje – ardhje: 275 euro

Kriteret e nevojshme për aplikim:

 • Përfundimi i të paktën një semestri (5 provime të përfunduara) në Kolegjin Universum
 • Puna vullnetare dhe pjesëmarrja aktive në organizimet e ndryshme në Universum
 • Nota mesatare të paktën 7.5

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

 • Testi (Certifikimi) i gjuhës Angleze – Anglia Examination, niveli B2 ose C1
 • Transkripta e notave në Gjuhë Angleze
 • Kopje e pasaportës
 • 1 fotografi të formatit të pasaportës (300pix; size – 3*4 cm; file – .jpg)
 • CV në Gjuhë Angleze
 • Letër Motivimi në Gjuhë Angleze

Aplikimi bëhet online përmes këtij linku: https://forms.gle/vGxJjKgAodQw8dcR7

Të gjitha informatat e detajuara rreth aplikimit, procedurave, përvojave të studentëve, kliko KETU (obligative).

Vetëm studentët që kalojnë në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë nga komisioni. Përparësi në aplikim kanë studentët të cilët nuk janë përfitues të ndonjë burse paraprake nga Kolegji Universum.

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 10 SHTATOR!

Për çdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyrën Ndërkombetare.Është kenaqesi e jona të ju ndihmojme ne transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit.

#TransformoJeten #StudioJashteVendit #UniversumEshteNderkombetar

Na ndiqni ne Facebook & Instagram