UNI- Universum International College hap thirrjen për 2 bursa për Outdoor Acitivity në kuadër të programit Erasmus + BIP

Summer School Fizioterapi Bullgari UNI
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për 2 bursa për Outdoor Acitivity në kuadër të programit Erasmus + BIP

Ftojmë të gjithë studentët e programit #Fizioterapi, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për Outdoor Activity ne Troyan, Bullgari.

Informata mbi Shkollën Verore:

 • Shkëmbim javor i studentëve
 • Periudha e aktiviteteve: 11- 15 Shtator
 • Kohëzagjatja e bursës: 1 Jave
 • Kompensim javor: 670 euro
 • Akomodimi: në qytetin Troyan

Kriteret e nevojshme për aplikim për studentët

 • Student i rregullt ne programin e studimit Fizioterapi ne UNI
 • Njohja e gjuhës angleze niveli B1
 • Nota mesatare të paktën 7.5

Informata mbi aktivitetet:

Aktivitetet e programit intensiv të përzier do të zhvillohen në vargun malor Stara Planina.

 • Orientim;
 • Gjurmimi me GPS i pjesëmarrësve;
 • Ngjitje sportive;
 • Siguria në ngjitje;
 • Ndertimi i karrocave me litar;
 • Këshilla për sigurinë e jashtme;
 • Turizmi – rrugë turistike dhe përdorimi i hartave dhe busullave të turistëve, ndjekja e turistëve;
 • Shenjat;
 • Shpëtimi dhe ndihma e parë.

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 30 GUSHT 2023

APLIKO KETU

Për cdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyrën Ndërkombetare. Është kenaqësi e jona të ju ndihmojmë në transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit.

#TransformoJeten #StudioJashteVendit #UNIEshteNderkombetar