BURSA të plota në Infermieri dhe PUNËSIM në Gjermani ofrohen nga UNI-Universum International College dhe Klinika Gjermane “Knappschaft”

UNIVERSUM INFERMIERI (3)
Lajme

BURSA të plota në Infermieri dhe PUNËSIM në Gjermani ofrohen nga UNI-Universum International College dhe Klinika Gjermane “Knappschaft”

UNI-Universum International College dhe Knappschaft Kliniken nga Gjermania kanë zhvilluar një akademi të përbashkët të arsimit profesional “犀利士pQLSeBPu3BHdPCTWKuXaWFbLZmRjK3mhtlB5y1bq_V1hcGd4VwdA/viewform&source=gmail&ust=1689687804527000&usg=AOvVaw2oxdMiqqsUfRtRMtWgX-m8″>Shkollim dhe Punësim në Gjermani”. Në kuadër të kësaj akademie, Kolegji Universum dhe Knappschaft Kliniken kanë hapur thirrjen për BURSA TË PLOTA për maturantë për studime në Programin Infermieri në Universum.
Ky program përgatitor u shërben maturantëve të përzgjedhur që të ndjekin studimet në periudhën prej 18 muajsh (tre semestra) në Universum në Ferizaj, për të vazhduar më pas shkollimin e rregullt trevjeçar (ausbildung) në Gjermani. Kandidatët e suksesshëm që mbarojnë shkollimin (ausbildung), e kanë të siguruar punësimin në qendrat mjekësore që ka në menaxhim Knappschaft Kliniken.
Përzgjedhja e përfituesve do të bëhet përmes testit vlerësues dhe intervistes. Maturantët e përzgjedhur do të studiojnë vitin e parë në Universum dhe vazhdojnë vitin e dytë dhe të tretë në Gjermani. Aplikimi bëhet online përmes këtij linku https://forms.gle/rEUuNSC2ULVjUaFYA

Pra të gjithë maturantët e përzgjedhur përfitojnë:
Shkollim FALAS në Programin Infermieri në #UNIFerizaj dhe në Gjermani;
Kurs FALAS të Gjuhës Gjermane në UNI;
Asistencë për aplikim për vizë dhe qëndrim në Gjermani;
Banim, sigurim shëndetësor dhe kushte për jetesë, të siguruara në Gjermani gjatë studimeve;
Punësim i Garantuar në Gjermani;

Afati i fundit për aplikim është 15.08.2023. APLIKO këtu: https://forms.gle/AdmEEDWkbjtjrsDcA
Për më shumë informata kontakto [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universumfacebook & instagram.