Mundësi unike për studentet e UNI- Trajnime nga 4 universitete partnere

Blog

Mundësi unike për studentet e UNI- Trajnime nga 4 universitete partnere

UNI – Universum International College si institucioni lider për mundësite ndërkombetare per studime, punë praktike dhe trajnime jashtë vendit hap thirrjen për BURSA të plota për Trajnim në Veliko Tarnovo, Bullgari.
Universiteti yne partner nga Bullgaria, “St. Cyril and St. Methodius University of Veliko Tarnovo” ofron 2 bursa për studentët e UNI – Universum International College për të ndjekur Trajnimin.
Trajnimi organizohet më 23-27 Tetor në Bullgari me temën “Tradition and Modernity – Digital Transformation”.
Aplikimi vlen për të gjithë studentet e departamentit të dizajnit. Çdo student përfiton 700 euro për të gjitha shpenzimet.
#APLIKO këtu: https://forms.gle/VM9go4S2jeqZmWpVA
AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 15 QERSHOR!