Dëshironi të bëheni pjesë e International Winter School 🌍 bashkë me studentë ndërkombëtarë? | 13-17 Nentor ne UNI, Prishtina Campus

iw
LajmeNderkombetare

Dëshironi të bëheni pjesë e International Winter School 🌍 bashkë me studentë ndërkombëtarë? | 13-17 Nentor ne UNI, Prishtina Campus

International Winter School🌍
Dëshironi të bëheni pjesë e International Winter School 🌍 bashkë me studentë ndërkombëtarë?
UNI- Universum International College powered by Arizona State University në bashkëpunim me Thomas More University of Applied Sciences nga #Belgjika, HAN University of Applied Sciences Nijmegen nga #Holanda, Collegium Da Vinci nga #Polonia dhe OTH Amberg-Weiden nga #Gjermania organizon International Winter School 🌍
Studentët e UNI- Universum International College powered by Arizona State University bashkë me 30 studentë ndërkombetarë nga universitetet partnere do të ndjekin puntori për “Design Thinking” , aktivitete sociale, kulturore mbi “Design Thinking” nga profesorët e universitetit nga #Belgjika, #Holanda, #Gjermania dhe Polonia. Gjatë kësaj javë bashkë me studentët ndërkombetarë do të organizohet edhe vizita në Innovation Park në Prizren dhe vizitë qytetit të Prizrenit.
Ky event është i hapur për studentë e vitit të I-rë të departamenteve Shkenca Kompjuterike, Biznes dhe Menaxhment, Teknik Dentar, Higjiene Denatre, Fizioterapi, Siguri Kibernetike, Gazetari Digjitale dhe Dizajn Grafik.
Detaje te International Winter School 🌍
  • Agjenda e International Winter School 🌍
  • Pjesemarrja FALAS (te gjitha shpenzimet e mbuluara nga projekti)
  • Numri i studenteve te UNI eshte i limituar 5 deri 7 studente nga drejtimet si me larte;
  • Njohurite e Gjuhes Angleze
  • Suksesi paraprak
  • Motivimi per pjesemarreje ne kete program nderkombetare;
  • Studentet marrin CERTIFIKATE nderkombetare me 3 ECTS kredi nga universiteti i Thomas More University of Applied Sciences.
Lokacioni: Kampusi i UNI, ne Lipjan
Data: 13-17 Nëntor, 2023
Afati i fundit per aplikim: 6 Nentor, 2023
(Transporti per studentet e UNI sikur per studentet nderkombetare organizohet nga rrethi i Flamurit)
Për cdo pytje shtesë, kontaktoni ne emailen [email protected] apo [email protected]
Suksese ne aplikim!
Zyra Nderkombetare