Deshironi të studioni me bursë në Universitetin ku punoi dhe arriti kufijët e shkencës astronomi Galileo Galilei | University of Padova, Italy

padova
LajmeNderkombetare

Deshironi të studioni me bursë në Universitetin ku punoi dhe arriti kufijët e shkencës astronomi Galileo Galilei | University of Padova, Italy

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “University of PadovaPadova, Itali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Ftojmë studentët e të gjitha drejtimeve ne UNI në të gjitha kampuset e UNI- Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral.
Njihuni nga afër me Universitetin e Padovës, i themeluar në vitin 1222, qëndron si një nga Universitetet më të vjetra në botë, ku astronomi i njohur Galileo Galilei dikur shtyju kufijët e shkencës.
Informata mbi shkëmbimin:
 • Shkëmbim i studentëve për studime semestrale
 • Periudha e studimeve: Semestri pranveror
 • Kohëzagjatja e bursave: 1 Semestër
 • Kompensim mujor: 850 euro
 • Shpenzimet e transportit vajtje – ardhje: 275 euro


Kriteret e nevojshme për aplikim:

 • Përfundimi i të paktën një semestri (5 provime të përfunduara) në UNI
 • Puna vullnetare dhe pjesëmarrja aktive në organizimet e ndryshme në UNI
 • Nota mesatare të paktën 7.5

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

 • Testi (Certifikimi) i gjuhës Angleze – Anglia Examination, niveli B1 ose B2
 • Transkipta e notave në Gjuhë Angleze
 • Kopje e pasaportës
 • 1 fotografi
Aplikimi bëhet online përmes këtij linku: https://forms.gle/vGxJjKgAodQw8dcR7

Të gjitha informatat e detajuara rreth aplikimit, procedurave, përvojave të studentëve, kliko KETU (obligative).

Vetëm studentët që kalojnë në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë nga komisioni. Përparësi në aplikim kanë studentët të cilët nuk janë përfitues të ndonjë burse paraprake nga UNI- Universum International College.

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 8 TETOR!

Për çdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyrën Ndërkombetare. Është kënaqësi e jona të ju ndihmojmë në transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit.

#TransformoJeten #StudioJashteVendit #UniversumEshteNderkombetar #EmpoweringKosova

Na ndiqni në Facebook & Instagram