Ditë Informuese për studime / American Day në UNI-Universum International College

American Day Info Day UNI - Universum International College
Lajme

Ditë Informuese për studime / American Day në UNI-Universum International College

Ditë Informuese për studime / American Day në UNI-Universum International College

#UNI – Universum International College me datë 4 Korrik në ora 12:00, në ditën e Pavarësisë së SHBA-ve, organizon ‘American Day’ dhe ditë informuese për studime Bachelor.

Për pjesëmarrje, APLIKO KËTU: https://shorturl.at/stuG0

Ejani t’a festojmë së bashku Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe informohuni për programet e studimit në UNI, mundësitë për të përfituar bursë për studime 3 vjecare në UNI – Universum International College dhe bursë ndërkombëtare për studime jashtë vendit, si dhe të festojmë së bashku ditën më të rëndësishme të SHBA-ve me shumë aktivitete argëtuese dhe muzikë.

Transporti është FALAS nga të gjitha lokacionet.

Ju lutemi të bashkohuni me ne në këtë ngjarje të veçantë, ku do të diskutojmë rreth programeve të studimit, mbështetjes për aplikimin në universitet, bursave dhe shumë të tjera.

#UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion (para MIT, Stanford dhe Harvard).

Për të marrë pjesë në sesionin informues, ju lutemi plotësoni formën e regjistrimit në linkun e mëposhtëm: https://shorturl.at/stuG0

Ju mirëpresim në kampusin tonë!

https://universum-ks.org/

Info: +383 44 144 062