Universiteti Veror i Arizona State University: 💡Doni të studioni në universitetin më inovativ në Shtetet e Bashkuara?

Eksperienca Verore e ASU: 💡Doni të studioni në universitetin më inovativ në Shtetet e Bashkuara?
ASUNewsInternational

Universiteti Veror i Arizona State University: 💡Doni të studioni në universitetin më inovativ në Shtetet e Bashkuara?

A jeni i apasionuar për të bërë një ndryshim në botë? A ëndërroni të studioni në një universitet të njohur për risitë e tij novator dhe përkushtimin ndaj qëndrueshmërisë? Mos kërkoni më larg se Universiteti Veror i Arizona State University – një mundësi si asnjë tjetër për të shijuar një udhëtim arsimor transformues në një nga institucionet më inovative në Amerikë.

E udhëhequr nga Arizona State University, Universiteti Veror i Arizona State University është një program dinamik që bashkon mendje të ndritura nga e gjithë bota për të adresuar çështjet urgjente të përshkruara nga Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm të Kombeve të Bashkuara (SDG). Me fokus në inovacionin dhe qëndrueshmërinë, ky program fuqizon studentët të eksplorojnë, bashkëpunojnë dhe krijojnë zgjidhje kuptimplota për sfidat e botës reale.

Ja çfarë mund të prisni nga Universiteti Verore i Arizona State University:

🌟 Punëtoritë e Inovacionit: Mësoni në punëtori praktike të krijuara për të rritur kreativitetin dhe aftësitë tuaja për zgjidhjen e problemeve. Pavarësisht nëse jeni të interesuar për teknologjinë, biznesin ose artin, këto seminare do t’ju sfidojnë të mendoni në mënyrë inovative dhe të zhvilloni zgjidhje praktike për problemet komplekse.

🌿 Qëndrueshmëria për shekullin 21: Fitoni një kuptim më të thellë të qëndrueshmërisë dhe rolit të saj kritik në formësimin e së ardhmes sonë. Eksploroni tema të tilla si energjia e rinovueshme, ruajtja e mjedisit dhe praktikat e zhvillimit të qëndrueshëm dhe mësoni se si mund të keni një ndikim pozitiv në botën përreth jush.

🗣️ Folësit e ftuar: Angazhohuni me ekspertë të industrisë, liderë të mendimit dhe krijues të ndryshimeve, të cilët janë në ballë të inovacionit dhe qëndrueshmërisë. Nëpërmjet bisedave frymëzuese dhe sesioneve interaktive, do të fitoni njohuri dhe perspektiva të vlefshme që do të zgjerojnë horizontet tuaja dhe do të nxisin pasionin tuaj për të krijuar një botë më të mirë.

🏫 Përvojë gjithëpërfshirëse në kampus: Shijoni jetën e gjallë të kampusit në Arizona State University, ku lulëzojnë inovacioni dhe bashkëpunimi. Nga objektet më të avancuara deri te qendrat e zhurmshme të studentëve, do të keni akses në gjithçka që ju nevojitet për të shkëlqyer akademikisht gjatë eksperiencës suaj verore.

Por Universiteti Veror i Arizona State University është më shumë se thjesht një program, është një komunitet individësh me të njëjtin mendim të përkushtuar për të bërë një ndryshim. Duke bashkëpunuar me studentë nga prejardhje dhe kultura të ndryshme, ju do të zgjeroni rrjetin tuaj global dhe do të krijoni miqësi të përjetshme me miqtë që bëjnë ndryshime.

Aplikimet për ASU Summer Experience tani janë të hapura deri më 22 maj 2024. Mos e humbisni mundësinë për t’u bërë pjesë e këtij udhëtimi transformues dhe bashkohuni me ne në formimin e një të ardhmeje më të qëndrueshme dhe inovative për brezat që vijnë.

Ejani dhe bëhuni pjesë e #ASUSummerExperience2024. Së bashku, le të mësojmë fuqinë e inovacionit dhe qëndrueshmërisë për të krijuar një të nesërme më të ndritshme.

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion.

Për më shumë informata rreth kësaj mundësie, kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI International office në Instagram.