Fillo vitin e parë FALAS në MASTER në Zhvillimin e Qëndrueshëm i Sistemit të Prodhimit të Ushqimit

Fillo vitin e parë FALAS në MASTER në Zhvillimin e Qëndrueshëm i Sistemit të Prodhimit të Ushqimit
Lajme

Fillo vitin e parë FALAS në MASTER në Zhvillimin e Qëndrueshëm i Sistemit të Prodhimit të Ushqimit

Në kohën kur ushqimi është një nga debatet kryesore në botë, për shkak të luftërave dhe ndryshimeve klimatike, ekspertët e prodhimit të ushqimit po vijnë shumë më shumë në shprehje. Një mundësi ideale është ofruar për të ndjekur studimet Master në drejtimin e Zhvillimit të Qëndrueshëm të Sistemit të Prodhimit të Ushqimit dhe gjithçka nën standardet evropiane, në kuadër të programit STEPS.

Ajo që natyrisht përbën një pjesë të rëndësishme është Viti i Parë PA PAGESË/FALAS. Kjo është e mundur vetëm në Kolegjin UNIVERSUM. Profesionistët e dalë nga ky program do të kontribuojnë në zhvillimin e Kosovës dhe veçanërisht në fushat që paraqesin potencial të madh për zhvillimin e sektorit të Agroindustrisë në vend. Secila lëndë zgjatë 4-6 javë, orari i ligjeratave është pas orarit të punës 17:00-20:00, por këtu nuk përjashtohet as mësimi ONLINE. Bëhu pjesë e ritmit të profesioneve që nevojat botërore po i kërkojnë.

KLIKO në linkun në vazhdim dhe apliko për studime në programin Zhvillimi i Qëndrueshëm i Sistemit të Prodhimit të Ushqimit: https://universum-ks.org/sq/apliko/.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram.