Hapet thirrja per 405 bursa nderkombetare | 135 universitete | 23 shtete Evropiane

405
Lajme

Hapet thirrja per 405 bursa nderkombetare | 135 universitete | 23 shtete Evropiane

Kolegji Universum hap thirrjen per 405 bursa nderkombetare ne 135 universitete ne 23 shtete te Evropes

Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit hap thirrjen për 405 bursa semestrale ne 135 universitete ne 23 shtete te Bashkimit Evropian (BE-se) dhe Turqi. Bursat vlejnë për të gjithë studentët e Kolegjit Universum, te gjitha kampuset, niveli Bachelor & Master.

Deri tani Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me 154 universitete në 24 shtete të Evropës dhe Turqi.

Deri tani 864 studentë të Kolegjit Universum dhe 105 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. Mëso më shumë: https://universum-ks.org/bursa-nderkombetare/

#APLIKO per bursa semestrale KETU
Per procedurat e aplikimit dhe cdo detaj tjeter rreth aplikimit i gjeni