Mbi 30 kompani dhe organizata morën pjesë në Panairin e Karrierës të organizuar nga Kolegji Universum

IMGL5492
Lajme

Mbi 30 kompani dhe organizata morën pjesë në Panairin e Karrierës të organizuar nga Kolegji Universum

Panairi i Karrierës i organizuar nga Kolegji Universum mblodhi mbi 30 kompani, organizata dhe institucione publike në qytetin e Ferizajit.

Panairi zgjoi interesim të madh nga studentët dhe mbi 300 maturantë nga shkollat e mesme të regjionit të Ferizajit të cilët u takuan me kompanitë pjesëmarrëse dhe u njoftuan për mundësitë e angazhimit.

Ky event përfaqësoi një mundësi të jashtëzakonshme ndërveprimi në mes Kolegjit Universum, kompanive, organizatave dhe institucioneve publike. Qëllimi i organizimit të këtij Panairi ishte që të krijohen mundësi rrjetëzimi dhe kontakte direkte në mes të studentëve dhe punëdhënësve të tyre potencial. E poashtu të bëhet promovimi i punës/produkteve të këtyre kompanive dhe institucioneve para të pranishmëve në panair.

Për më shumë informata rreth Kolegjit Universum dhe aktiviteteve të tilla na ndiqni në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.