Studio Fizioterapinë në Universum

8
Lajme

Studio Fizioterapinë në Universum

Njerëzit do të kenë gjithmonë nevojë për mjekësinë, për doktorët e sidomos ata të fizioterapisë, viteve të fundit rëndësia e madhe e fizioterapisë vetëm sa ka dalë në pah edhe më shumë.

Përderisa ka dhimbje të mëdha e ç’rregullime të shumta të cilat mund të shërohen vetëm me fizioterapi, pa ndërhyrë me barëra të ndryshme, vërehet mirë rëndësia e këtij profesioni.

E përveç kësaj, një fizioterapeut/e është i domosdoshëm tashmë në secilin ekip të çfarëdo sporti.

Të studiosh fizioterapinë do të thotë hapësirë në tregun e punës dhe pagë të volitshme, fizioterapia mund të ndryshojë dhe të ndihmojë në kualitetin e jetës së njerëzve, andaj bëhu personi që sjell këtë ndryshim.

Paga e një fizioterapeuti/e në Europë është diku rreth 7,000€ në muaj dhe 82,200€ në vit, gjithmonë duke pasë parasysh që Universum është Kolegji me mundësitë më të mira për studim jashtë vendit.

Studio fizioterapinë në Kolegjin më kualitativ në vend, në Universum fizioterapia ligjërohet duke u kombinuar me praktikë nga ekspertë të fushës.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram.