Bëhuni një nga studentët përfitues të bursës së plotë në Greqi | APLIKO TANI

greqi
NewsInternational

Bëhuni një nga studentët përfitues të bursës së plotë në Greqi | APLIKO TANI

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “Hellenic Mediterranean University”Greece ne kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.
Ftojmë studentlt e Shkenca Kompjuterike Bachelor and
Master në të gjitha kampuset e UNI- Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral.
Informata mbi shkëmbimin:

 • Shkëmbim i studentëve për studime semestrale
 • Periudha e studimeve: Semestri pranveror
 • Kohëzagjatja e bursave: 1 Semestër
 • Kompensim mujor: 800 euro
 • Shpenzimet e transportit vajtje – ardhje: 275 euro


Kriteret e nevojshme për aplikim:

 • Përfundimi i të paktën një semestri (5 provime të përfunduara) në UNI
 • Puna vullnetare dhe pjesëmarrja aktive në organizimet e ndryshme në UNI
 • Nota mesatare të paktën 7.5

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

 • Testi (Certifikimi) i gjuhës Angleze – Anglia Examination, niveli B1 ose B2
 • Transkipta e notave në Gjuhë Angleze
 • Kopje e pasaportës
 • 1 fotografi
Aplikimi bëhet online përmes këtij linku: https://forms.gle/vGxJjKgAodQw8dcR7

Të gjitha informatat e detajuara rreth aplikimit, procedurave, përvojave të studentëve, kliko KETU (obligative).

Vetëm studentët që kalojnë në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë nga komisioni. Përparësi në aplikim kanë studentët të cilët nuk janë përfitues të ndonjë burse paraprake nga UNI- Universum International College.

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 30 NENTOR!

Për çdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyrën Ndërkombetare. Është kënaqësi e jona të ju ndihmojmë në transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit.

#TransformoJeten #StudioJashteVendit #UniversumEshteNderkombetar #EmpoweringKosova

Na ndiqni në Facebook & Instagram