Category: Lajme

Debat Shkencor me Studentët e programit Teknik Detar dhe Estetikë Dentare në UNI - Universum International College
Read more
NewsPrograms

Debat Shkencor me Studentët e programit Teknik Dentar dhe Estetikë Dentare në UNI

Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!
Read more
News

Transfero studimet në UNI dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti publik më i madh në SHBA!

Time Magazine e rendit partnerin strategjik te UNI ne top universitetet me te mira per lideret e ardhshem
Read more
ASUNews

Arizona State University, partneri strategjik i UNI – Universum International College, renditet në top universitetet më të mira për liderët e ardhshëm

“E-commerce” rankohet nr.1 në nivel global si aftësia më e kërkuar
Read more
CareerNews

“E-commerce” rankohet nr.1 në nivel global si aftësia më e kërkuar

Studentet e UNI pjese e kampanjes Dhuro edhe ti, si dhe Drekes se Fundvitit
Read more
News

Studentet e UNI pjese e kampanjes Dhuro edhe ti, si dhe Drekes se Fundvitit

Innovation, certificate, certificate of innovation, ASU, ASU Global, Cintana, UNI, Universum
Read more
NewsInternational

Universiteti Shtetëror i Arizonës uron studenten e UNI per perfundimin me sukses te lendes “What is Innovation?”

Necmeddin Bilal Erdogan, UNI, Universum
Read more
NewsInternational

Djali i Presidentit turk Erdogan nderohet me çmimin për ‘Global Leadership’ nga UNI – Universum International College

Studentët përsosin teknikat e higjienës dentare gjatë puntorisë me profesionistë mjekësor
Read more
News

Studentët përsosin teknikat e higjienës dentare gjatë puntorisë me profesionistë mjekësor

Mblidhen para për fëmijët me leukemi që po trajtohen në QKUK
Read more
News

Mblidhen para për fëmijët me leukemi që po trajtohen në QKUK

Fëmijët me Sindromën Down dekorojnë Uni-Universum për festat e fundvitit
Read more
News

Fëmijët me Sindromën Down dekorojnë Uni-Universum për festat e fundvitit

Kryetari Përparim Rama pjesë e 'Mayor’s Talk’
Read more
BlogNews

Kryetari Përparim Rama pjesë e ‘Mayor’s Talk’

TESOL, UNI, Certificate, Coursera
Read more
News

Stafi Akademik i UNI certifikohet nga Universiteti Shtetëror i Arizonës për kursin e avancuar të mësimdhënies në gjuhën angleze (TESOL)