Author: Uresa Vllasa

Arizona State University në bashkëpunim me NASA, këtë të premte nis eksplorimin e hapësirës dhe asteroideve - Partneri Strategjik i UNI - Universum International College
Read more
Lajme

Arizona State University në bashkëpunim me NASA, këtë të premte nis eksplorimin e hapësirës dhe asteroideve – Partneri Strategjik i UNI – Universum International College

Studio MSc. në Data Science & Analytics
Read more
Lajme

5 Top profesionet si i diplomuar në MSc. Data Science & Analytics?

Çka mund të bëjë me diplomen e Shkencave Politike?
Read more
Lajme

Çka mund të bëjë me diplomen e Shkencave Politike?

Çka mund të bëjë me diplomën e Shkencave Kompjuterike?
Read more
Lajme

Çka mund të bëjë me diplomën e Shkencave Kompjuterike?

Gazetaria Digjitale, trendet dhe mundësitë e punësimit
Read more
Lajme

Gazetaria Digjitale, trendet dhe mundësitë e punësimit

Universum i vetmi institucion i arsimit të lartë me ‘Fizioterapi’ të akredituar
Read more
Lajme

Universum i vetmi institucion i arsimit të lartë me ‘Fizioterapi’ të akredituar

Studio MASTER në Data Science, Programi i vetëm në Kosovë i kësaj fushe
Read more
Lajme

Studio MASTER në Data Science, Programi i vetëm në Kosovë i kësaj fushe

Nënshkruhet Memorandumi për Iniciativën Globale "100 Million Learners Global Initiative" nga Thunderbird School of Global Management
Read more
Lajme

Nënshkruhet Memorandumi për Iniciativën Globale “100 Million Learners Global Initiative” nga Thunderbird School of Global Management

Hapet Konkursi për studime Master në UNI - Universum International College - Powered By Arizona State University
Read more
Lajme

Hapet Konkursi për studime Master në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

Arizona State University, partnerti zyrtar i UNI - Universum International College, renditet nr.1 për në inovacion për të 9-tin vit radhazi
Read more
Lajme

Arizona State University, partnerti zyrtar i UNI – Universum International College, renditet nr.1 për në inovacion për të 9-tin vit radhazi

7 arsye pse duhet të studioni Gjuhë Angleze
Read more
Lajme

7 arsye pse duhet të studioni Gjuhë Angleze

7 arsye pse duhet të zgjedhni UNI – Universum për të studiuar Juridik
Read more
Lajme

7 arsye pse duhet të zgjedhni UNI – Universum për të studiuar Juridik