Studentët e Kolegjit Universum prezantuan punimet e tyre shkencore dhe artistike në Panairin e Inovacionit

Studentët e Kolegjit Universum prezantuan punimet e tyre shkencore dhe artistike në Panairin e Inovacionit
News

Studentët e Kolegjit Universum prezantuan punimet e tyre shkencore dhe artistike në Panairin e Inovacionit

Në kuadër të aktiviteteve studentore dhe prezantimit të punimeve shkencore dhe artistike të studentëve Universum College organizoi Panairin e Inovacionit, i cili kishte për qëllim prezantimin e punës akademike të zhvilluar gjatë këtij semestri nga departamentet e ndryshme brenda Kolegjit Universum.

Përmes projekteve të tyre studentët e Kolegjit Universum kanë krijuar paisje të cilat ndikojnë pozitivisht në mirëqenjen e komunitetit duke krijuar lehtësira në jetën reale të njerëzve.

Gjatë panairit studentët e departamentit të infermierisë treguan praktikat më moderne të trajtimit të situatave të ndryshme mjekësore dhe mënyren se si ato duhet të trajtohen. Studentët e Higjienës Dentare ofruan shërbime falas për të pjesëmarrësit.

Departamenti i Dizajnit të Modës shfaqi kreacionet e krijuara gjatë këtij semestri, ndërsa në të njëjtën kohë departamenti i shkencave kompjuterike prezantoj projektet reale të cilat i kanë shëndrruar në pasqyrë të punës që kryhet gjatë studimeve në Universum.

Ndërsa studentët e departamentit Biznes dhe Menaxhment dhanë këshilla se si duhet menaxhuar dhe krijuar një biznes.

Pra qëllimi më i rëndësishëm i Kolegjit Universum mbetet krijimi i kuadrove kualitative të cilët janë të gatshëm të i bashkangjiten tregut të punës qysh gjatë studimeve.

A dëshironi edhe ju të angazhoheni në projekte reale që nga viti i parë, TRANSFERO STUDIMET në Kolegjin Universum. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/apliko/

Universum College është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal.

Për më shumë informata rreth projekteve dhe aktiviteteve që angazhohen studentët që nga viti i parë në Kolegjin Universum ndiqni në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.