Pse i transferova studimet në Kolegjin Universum?

Transfero studimet (2)
News

Pse i transferova studimet në Kolegjin Universum?

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin universitetin dhe asnjëherë nuk i përfundojnë studimet. Kjo ndodhë për arsye se studentët nuk janë të mirë informuar për fakultetin që përzgjedhin, profesorët ligjërojnë me metoda të vjetra, ose vonë e kuptojnë që nuk kanë pasion për fushën e studimit të përzgjedhur.

Adriana Dërguti kishte filluar studimet në njërin nga institucionet e arsimit të lartë në Kosovë, por tani ka vendosur që studimet të ja besoj Kolegjit Universum. Adriana transferoi studimet në programin Gjuhë Gjermane, dhe për arsyen e transferimit të saj në Universum ajo thotë “Vendosa ti transferoj studimet në Kolegjin Universum pasi ishte i vetmi institucion që më ofroi mundësinë të studioj pa shkëputje nga puna”.

A dëshironi edhe ju ti transferoni studimet në Universum College, ti ndjekni studimet me orar fleksibil pa shkëputje nga puna dhe pastaj ti vazhdoni ato jashtë vendit me bursë të plotë, atëherë Kolegji Universum është vendi se ku ju duhet të drejtoheni. Regjistrohu këtu https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

Transfero të gjitha provimet nga institucioni paraprak, përfito 30% zbritje & shkëmbim semestral në njërin nga 26 shtete të BE-së me BURSË të plotë.

Për më shumë informata ndiqni faqen në facebook, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.