Fëmijët me Sindromën Down dekorojnë Uni-Universum për festat e fundvitit

Fëmijët me Sindromën Down dekorojnë Uni-Universum për festat e fundvitit
Lajme

Fëmijët me Sindromën Down dekorojnë Uni-Universum për festat e fundvitit

Në një atmosferë të ngrohtë të gjithëpërfshirjes, fëmijët meDown Syndrome morën pjesë në dekorimin e Uni-Universum International College powered by Arizona State University për festat e fundvitit. Të udhëhequr nga studentë të përkushtuar dhe stafi i universitetit, fëmijët i dhanë një hije festive hapësirave të institucionit, duke përfshirë edhe stolisjen e pemës së Vitit të Ri.

Veprimtaria shfaqi angazhimin e universitetit për të nxitur një mjedis gjithëpërfshirës, duke vëne në pah vlerën e diversitetit në mjedisin arsimor. Çdo stoli dhe dekorim shërbeu si një testament për kontributet e veçanta të çdo individi.

Në kuadër të zyrës për karrierë dhe mirëqenie bashkë me zyrën e aktiviteteve, kjo nismë jo vetëm që sjelli gëzim në kampus, por shërbeu edhe si një kujtesë e përkushtimit të universitetit për të krijuar një komunitet ku të gjithë vlerësohen. Për më shumë rreth iniciativave tona në komunitet, ndiqni në rrjetet e mëposhtme sociale. Le të vazhdojmë të ndërtojmë një të ardhme që promovon diversitetin dhe gjithëpërfshirjen.

Për më shumë informata rreth aktiviteteve kontaktoni +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.