News and Blog

University of Tuscia UNI - Universum International College
Read more
LajmeInternational

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Tuscia” në Itali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

University of Minho Universum
Read more
LajmeInternational

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Thomas More University of Applied Science UNI
Read more
LajmeInternational

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Thomas More University of Applied Science” në Belgjike, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Angel Kanchev - University of Ruse UNI - Universum International College
Read more
LajmeInternational

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për 4 bursa për shkëmbim studentor në “Angel Kanchev – University of Ruse” në Ruse, Bullgari, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

University of Padova UNI - Universum International College
Read more
LajmeInternational

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “University of Padova” në Padova, Itali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Riga Technical University - UNI - Universum International College
Read more
LajmeInternational

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për 4 bursa për shkëmbim studentor në “Riga Technical University” në Riga, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Valencia Polytechnic University - UNI - Universum International College
Read more
LajmeInternational

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Valencia Polytechnic University” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171

Studio ne Gjermani UNI Biznes dhe Shkenca Kompjuterike
Read more
Blog

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për 6 bursa për shkëmbim studentor në “Schmalkalden University of Applied Sciences” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Summer School Fizioterapi Bullgari UNI
Read more
LajmeInternational

UNI- Universum International College hap thirrjen për 2 bursa për Outdoor Acitivity në kuadër të programit Erasmus + BIP

UNIVERSUM INFERMIERI (3)
Read more
Lajme

BURSA të plota në Infermieri dhe PUNËSIM në Gjermani ofrohen nga UNI-Universum International College dhe Klinika Gjermane “Knappschaft”

Trendy color
Read more
Lajme

Dizajn Mode, nga hobi në profesion

Gazetaria Digjitale
Read more
Lajme

Gazetaria Digjitale, trendet dhe mundësitë e punësimit