Category: Lajme

Studentët e Kolegjit Universum përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni “Anne & Erion Hasa”
Read more
Lajme

Studentët e Kolegjit Universum përfitojnë bursa studimi nga Fondacioni “Anne & Erion Hasa”

Higjiena dhe estetika dentare, profesioni që po garon me programerët për paga më të larta, mund të studioni edhe në Kosovë
Read more
Lajme

Higjiena dhe estetika dentare, profesioni që po garon me programerët për paga më të larta, mund të studioni edhe në Kosovë

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje me University of Northern Iowa për studime të dyfishta “Fillo studimet në Universum, përfundoj në SHBA”
Read more
Lajme

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje me University of Northern Iowa për studime të dyfishta “Fillo studimet në Universum, përfundoj në SHBA”

logex
Read more
Lajme

Komuniteti LogEx për herë të parë në Ballkanin Perëndimor organizoi Javën e Ekonomisë Qarkore

konferenca-1-1
Read more
Lajme

Konferenca më e madhe në fushën e Tekonologjisë vjen këtë të shtunë me 15 ekspertë nga Industria

31 univeritete
Read more
Lajme

31 Universitete nga Evropa bashkohen në Kosovë në ditën e Evropës

studenti qe krijoi sfilat
Read more
Lajme

Studenti i Kolegjit Universum realizoi sfilatë mode në Lezhë të Shqipërisë

NenshkrimiKontrates
Read more
Lajme

Studenti nënshkroi kontratë pune pak qaste pas diplomimit!

Studentet
Read more
Lajme

Sa po arrijnë studentët të jenë të suksesshëm pas studimeve?

Blerta Rama dhe Rinor Tahiri
Read more
Lajme

Blerta Rama dhe Rinor Tahiri përfitojnë bursë për studime në “The Philipps University of Marburg”, Gjermani

perparimi 29
Read more
Lajme

Agreement between Universum College and Single Parent Association

PERPARIMI 200
Read more
Lajme

Agreement between Universum College and “Drejtesi per te gjithe”